Belgrade
en
English
back to articles

Prijatelji od sad i na pozorišnim daskama

4 April
Prijatelji od sad i na pozorišnim daskama
„Prijatelji – Parodija o prijateljstvu”
Da li ste ikada poželeli da budete deo postavke „Prijatelja”? Sada to i možete! Zaplovite u dobro poznati svet Central Perka i pridružite se voljenom ansamblu Prijatelja u nezaboravnoj pozorišnoj adaptaciji kultne serije.

Posle velike premijere u mts Dvorani, životi omiljenih likova iz kultne američke serije dolaze na pozorišne daske Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, a nalaze se u rediteljskim rukama Nataše Radulović, dok je predstava nastala po adaptiranom tekstu Nine Džuver.

Prijatelji su ovog leta došli na odmor u Beograd, kako bi razrešili svoje ljubavne igrice. Ros i Rejčel se bore za ljubav, a tu je i Džoi, koji neće lako odustati od Rejčel. Čendler i Monika su na korak do braka, ali ni Dženis se ne da. Fibi i Ganter su takođe tu, u Beogradu kako bi zamrsili već zamršene ljubavne zavrzlame. Ko će na kraji biti sa kim, ostaje misterija... Iako su mnogi gledali seriju, ipak možda neće baš sve biti isto.

Uloge u predstavi tumače: Marija Bergam (Fibi), Rade Ćosić (Džoi), Matea Milosavljević (Rejčel), Milica Stefanović (Monika), Maja Čampar (Dženis i ostale ženske uloge), Ognjen Nikola Radulović (Ros), Arsenije Tubić (Čendler), Branislav Tomašević (Ganter i ostale muške uloge).
Za kostime je zadužena Adrijana Pajić, dok je kompozitor Ana Krstajić. Scenograf predstave je Milica Đurov.

Sigurni smo da će ova sjajna adaptacija čuvenog sitkoma oduševiti ne samo vatrene fanove, već sve koji su spremni da se zabave i dobro provedu. Spremite se da se pridružite Prijateljima u njihovim dogodovštinama, bilo u Novom Sadu ili Beogradu!