Belgrade
en
English
back to articles

Pet velikih muzičkih zvezda prvi put u Srbiji 2024. godine

6 February
Pet velikih muzičkih zvezda prvi put u Srbiji 2024. godine
Ed Širan jedna je od velikih zvezdi koje će nastupiti u Srbiji ove godine
U godini koja će ostati zapamćena po muzičkim događajima, Srbija će prvi put ugostiti čak pet svetskih muzičkih ikona tokom 2024. godine. Od legendarnih rok numera do savremenog popa i elektronske muzike, raznovrstan repertoar obećava nezaboravno iskustvo za muzičke fanove širom zemlje.

U godini koja će ostati zapamćena po muzičkim događajima, Srbija će prvi put ugostiti čak pet svetskih muzičkih ikona tokom 2024. godine. Od legendarnih rok numera do savremenog popa i elektronske muzike, raznovrstan repertoar obećava nezaboravno iskustvo za muzičke fanove širom zemlje.

1. Rod Stewart - Turneja One Last Time


  • Datum: 17. maj
  • Mesto: Štark Arena

Štark Arena će imati čast da ugosti fenomenalnog Roda Stjuarta 17. maja u okviru njegove oproštajne turneje One Last Time, otpočinjući tako niz sjajnih muzičkih nastupa. Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu, britanska rok legenda obećava nam noć ispunjenu bezvremenskim hitovima, koji će osvojiti srca kako starih, tako i novih fanova. Ne propustite jedinstvenu priliku da prisustvujete koncertu žive legende!

2. Rammstein - Eksplozivni dvostruki nastup na Ušću


  • Datumi: 24. i 25. maj
  • Mesto: Ušće

Nemački predstavnici industrial metala, Rammstein, prave svoj dugo očekivani debi u Srbiji na Ušću. Zbog ogromnog interesovanja, bend je dodao drugi nastup 25. maja nakon što je prvi koncert rasprodat u rekordnom roku. Pripremite se za uzbudljivu izvedbu sa karakterističnim pirotehničkim efektima i auditivnom intenzivnošću koja im je donela svetsku slavu.

3. Yungblud - Eksplozivni nastup u Hangaru


  • Datum: 13. jun
  • Mesto: Hangar

Britanska senzacija Yungblud dolazi na scenu Hangara, 13. juna, na radost nešto mlađe publike. Poznat po energičnom i žanrovski raznovrsnom stilu, mladi umetnik obećava eksplozivni nastup, u kom će prikazati svoju jedinstvenu kombinaciju panka, roka i popa. Fanovi mogu očekivati veče ispunjeno sirovom energijom i izražajem bez dlake na jeziku.

4. Black Eyed Peas - Nezaboravno iskustvo na EXIT festivalu


  • Datumi: 10-14. jul
  • Mesto: EXIT Festival, Petrovaradinska tvrđava

Pripremite se za nezaboravni muzički doživljaj, jer svetski poznati Black Eyed Peas nastupaju na EXIT festivalu, koji se održava između 10. i 14. juna ove godine. Poznati po njima jedinstvenom spoju različitih žanrova – hip-hopa, popa i elektronike, Black Eyed Peas obećavaju sjajan provod. Spoj njihovog nastupa i zaraznih ritmova, neosporno će podići EXIT festival na viši nivo. Prisustvo Black Eyed Peas-a, koje fanovi obožavaju, dodaje živopisan žig istoriji ovog festivala, čineći ga imperativnim događajem za ljubitelje muzike u regionu i šire.

5. Ed Sheeran - Hitovi na Ušću


  • Datum: 17. avgust
  • Mesto: Ušće

Svetska senzacija na top-listama, Ed Širan, u svoj blistavi niz nastupa, uvrstiće i onaj na Ušću 17. avgusta. Kao deo svoje turneje + - = ÷ x, Širan donosi svoje melodične pesme i iskrene stihove domaćim fanovima, nakon što je očarao publiku u brojnim zemljama. Pripremite se za emocionalno veče tokom kojeg će Ed Širan opčiniti publiku svojom akustičnom šarmom.


Srbija se priprema za nezapamćenu godinu u oblasti muzike, s obzirom na to da ovih pet muzičkih divova postavljaju scenu za nezaboravnu seriju koncerata. Od klasičnog roka do savremenog popa, svaki umetnik donosi jedinstvenu notu muzičkom pejzažu, obećavajući da će 2024. godina biti prekretnica za muzičku scenu Srbije. Pripremite se da budete oduvani s nogu kad ove svetske zvezde po prvi (ali nadamo se ne i poslednji!) put kroče na domaću koncertnu scenu.