Belgrade
en
English
back to articles

Muzički događaji ovog vikenda u Novom Sadu i Beogradu

12 April
Muzički događaji ovog vikenda u Novom Sadu i Beogradu
Spremite se za dobar provod ovog vikenda
Ljubitelji muzike u Srbiji, pripremite se za dobar provod i još bolju muziku ovog vikenda! Ove subote nedelje Beograd i Novi Sad nude niz koncerata koji će prijati svačijem ukus.

Beograd

  • Finntroll dolazi sa svojom jedinstvenom mešavinom folka i metala u Dorćol Platz u subotu, 13. aprila. Pripremite se za prvo gostovanje ovog finskog benda u Beogradu!
  • Pozor svim fanovima Linkin Parka! Skoknite do Zappa Baze u subotu uveče na tribute koncert koji Piknik Park posvećen ovom legendarnom bendu.
  • Za ljubitelje klasike, preporučuje se odlazak u mts Dvoranu, u nedelju, 14. aprila. Multitalentovani umetnik Ivan Bosiljčić predstavlja Naše veče uz pratnju simfonijskog orkestra. Pripremite se za prelepo i emotivno iskustvo.
  • Fanovi dobrog provoda neće želeti da propuste Manntru u Domu omladine u nedelju uveče. Ovaj hrvatski bend bazira svoju muziku na mešavini metala, gotika, folka i indastrijala, kombinujući moderne instrumente sa tradicionalnim elementima.

Novi Sad

  • Rok fanovi u Novom Sadu, definitivno neće želeti da propuste Ničim izazvan u Domu kulture u subotu, 13. aprila.
  • Ukoliko vas zanima nešto drugačije, možda je nastup DJ-a Andreja Puškareva u Klubu Tunel u subotu uveče pravi izbor za vas.

Ovo je samo delić onoga što se nudi ovog vikenda u Beogradu i Novom Sadu. Zato pozovite prijatelje, izaberite koncert (ili dva!) i spremite se za fantastični muzičko provod!