Белград
ru
Русский
назад к статьям

Najveće zvezde EXIT festival na Tesla Universe Stage-u

8 июля
Najveće zvezde EXIT festival na Tesla Universe Stage-u
Tesla Universe Stage novo je ime glavne bine na EXIT-u
Ovogodišnje izdanje EXIT festivala održava se između 10. i 14. jula, na dobroj staroj Petrovaradinskoj tvrđavi, a svima poznat mejn stejdž dobija i novo ime!

U čast velikom svetskom pronalazaču, futuristi i vizionaru, Exitova glavna bina je od sad – Tesla Universe! Tesla Universe Stage EXIT festivala nalazi se u samom srcu Petrovaradinske tvrđave, sa upečatljivim ambijentom i kapacitetom od preko 35.000 ljudi.

Ova bina poznata je po svom žanrovskom diverzitetu, te na njoj svake godine nastupaju pažljivo odabrane muzičke legende, ali i nove mlade zvezde u usponu iz sveta pop, rok, pank, metal, hip-hop, trep i elektronske muzike.

Ni ove godine, glavna bina ne razočarava, tako da vas očekuju legendarni Black Eyed Peas, kao i regionalna evrovizijska zvezda Baby Lasagna, ali i mnogi drugi umetnici kao što su sjajni Gucci Mane, Tom Morello, Alok i John Newman (sa DJ hybrid live setom).

Pored njih, nastupaju i Oliver Tree, Steve Angello, INIKO, Burak Yeter i njegov specijalni gost Dimash Qudaibergen, Kenya Grace te Cavalera.

Karata je ostalo još samo malo, tako da se postarajte da ih nabavite na vreme. Vidimo se na Đavi!