Белград
ru
Русский
назад к статьям

Joker Out ponovo u Srbiji!

15 октября
Joker Out ponovo u Srbiji!
Bend Joker Out
Bend Joker Out održava nove koncerte u Novom Sadu i Beogradu, u okviru turneje povodom izlaska novog albuma.

Mladi slovenački bend Joker Out za samo par sati rasprodao je koncerte u beogradskom Domu omladine i Ljubljani, a za svirku u zagrebačkoj Tvornici kulture ostalo je još samo malo karata. S obzirom da je planirano da u Beogradu bude održan samo jedan koncert 27. novembra, momci su odlučili da dan ranije posete i Novi Sad, gde će takođe biti održan samo jedan koncert 26. novembra u SKCNS Fabrici.

Bend poručuje: „Iza nas je izuzetno uzbudljivo razdoblje u kojem smo puno stvarali, svirali, pjevali – ali skoro sve u studiju, daleko od fanova. Istina, neke pjesme smo vam svirali na prvoj velikoj europskoj turneji, neke smo i objavili, ali jedva čekamo da vam predstavimo baš SVE što smo napravili. I ova turneja pokazat će baš to, naš treći album, odsviran u cijelosti, samo za vas!”

Poslednji singl Bluza je objavljen 27. septembra, a da je već postao veliki hit pokazuje podatak da je za samo nekoliko dana postigao više od 400.000 slušanja na streaming platformama. Nova pesma pokazuje njihovu neskrivenu sklonost prema rok baladama, kao i novim zvukovima. Ovoga puta nastala je bezvremenska pesma za sve generacije i snažan podsetnik onima koji su izgradili zidove oko svojih srca i prestali verovati u ljubav.

Kvintet, koji čine Kris, Bojan, Jure, Jan i Nace, do sada je predstavio dva albuma – Umazane misli i Demoni, a 15. novembra će objaviti svoj, za sad neimenovan treći album, koji će upravo i predstaviti na ovoj turneji.

Karata je ostalo još samo malo, tako da ih nabavite na vreme!