Belgrade
en
English
back to articles

Savršen dan za dvoje u Beogradu i Novom Sadu

9 February
Savršen dan za dvoje u Beogradu i Novom Sadu
Bliži nam se dan ljubavi
Bliži nam se 14. februar! Bilo da ga obeležavate kao Dan zaljubljenih, slavite kao Svetog Trifuna, ili pak Valentinovo, sada je savršen trenutak za planiranje jednog posebnog dana ispunjenog kulturom, muzikom i smehom. U Beogradu i Novom Sadu, gradovima sa bogatom umetničkom scenom, imate priliku da svojoj voljenoj osobi priredite jedan nezaboravan doživljaj.

1. Pozorište: Umetnost koja ispunjava srce


Posetite jedno od izvanrednih pozorišta u Beogradu: za ljubitelje mjuzikla, Flashdance u Pozorištu na Terazijama pruža spektakularno iskustvo, a ako ste raspoloženi za nešto nežnije, tu je i brilijanti balet Romansa u pokretu u Narodnom pozorištu. Ako preferirate komediju, možete da birate između Škole za ljubavnike u Akademiji 28 ili Ulovi muža u Pozorištu Slavija. Ako vas pak, interesuje nešto drugačije, Narodno pozorište u Beogradu, Jugoslovensko i Beogradsko dramsko pozorište, te KPGT nude izvanredne predstave koje će vas zavesti kvalitetom izvođenja i intrigantnim pričama.

U Novom Sadu, Srpsko narodno pozorište predstavlja odličan izbor za romantičnu večernju predstavu ili performans, te vas tamo na repertoaru čekaju Skupljači perja i Biti žena. Takođe, možete uživati i u operi Seviljski berberin. Nedaleko odatle, Pozorište mladih takođe ima lep izbor za ovo veče, te vas očekuju Beleške jedne Ane i Dečije povrede.

2. Koncert: Muzički susret sa ljubavlju


Ukoliko za vašu voljenu osobu i vas, idealno veče uključuje živu muziku, imamo nekoliko predloga i za vas! Aca Lukas će održati koncert na SPENSU, dok ljubitelji domaće scene u Beogradu imaju priliku da prisustvuju nastupu Dženana Lončarevića u mts Dvorani. Ukoliko ste rasploženi za nešto intimniju atmosferu, možda će vas zanimati nastupi grupe Sunshine u Zappa Bazi, ili benda Eva Braun u Dorćol Platzu.

3. Stand-up Komedija: Smeh kao eliksir ljubavi


Ništa ne spaja ljude kao smeh, a tome svedoče i brojni stand-up događaji u Beogradu i Novom Sadu 14. februara. Komedija Muško ženski odnosi u BenAkibi donosi specijalni stand-up za Dan zaljubljenih, dok Srđan Dinčić sa svojom komedijom Best of Karijere u London Pub-u garantuje sate smeha. U Gradskoj koncertnoj dvorani, Semir Gicić će izvesti Beskompromisni Stand Up, dok organizacija Standup.rs organizuje specijal za Dan zaljubljenih u BitefArtCafe-u! Koji god da je vaš izbor, smeh je zagarantovan.

Izaberite jedno ili spojite dva ili tri jedinstvena iskustva i kreirajte veče ispunjeno umetnošću, muzikom i smehom, koje će ovaj posebni dan učiniti nezaboravnim za vas i vama dragu osobu.